Ditt nye forlag?

Kompasskurs Forlag er et lite nisjeforlag, spesialisert på sakprosa - fagsjangrer og litterære sakprosasjangrer. Forlaget består av et lite team litteraturinteresserte mennesker, som gjerne stikker innom bokhandelen fra tid til annen, men som ikke nødvendigvis tror at bokhandelen er den viktigste informasjons- og salgskanalen for bøker lenger.

Avhengig av ditt prosjekt tilbyr vi ulike redaksjonelle tjenester og markedsføringsløsninger som vi skreddersyr i hvert enkelt tilfelle. Ønsker du din bok kun publisert elektronisk, eller som lydbok, vil vi trolig også kunne tilby markedets beste royalty.

Ta kontakt i dag for å komme i gang med ditt bokprosjekt!

Fagbøker

Som en naturlig forlengelse av våre elektroniske kurstjenester tilbyr Kompasskurs forlag naturligvis forlagstjenester for institusjoner, kurstilbydere og forfattere av fagbøker. For mange kan det f.eks. være interessant å komplettere sine elektroniske kurstilbud (e-læring) med bøker, mens andre igjen kun ønsker å publisere sin lærebok i et rent fysisk format, eller som en selvstendig lydbok/lydkurs.

Lærebøker

Utfordringen mange forfattere av lære-/fagbøker støter på, er hvordan man skal presentere det visuelle uttrykket (illustrasjoner og grafiske virkemidler) på en best mulig måte. Som utviklere av e-læring/visuelle kurstjenester har vi lang erfaring med nettopp dette. Vi vet hva som skal til for å gjøre din bok engasjerende og lærerik.

Lydkurs

For mange formål kan et lydkurs være et veldig godt alternativ. Spesielt for emner og fag der innholdet er utpreget auditorisk, som f.eks. språk eller fuglelyder. Etter at manus er godkjent, sendes dette videre til et profesjonelt lydstudio. Her følger vi opp innspillingsprosessen helt frem til et ferdig produkt.

Annen litterær sakprosa

Med "annen litterær sakprosa" mener vi primært bøker og titler som kan kategoriseres som biografier, selvhjelpsbøker, historie, vitenskaps- eller dokumentarlitteratur. Nedenfor finner du noen stikkord for hvilke temaer vi ønsker å arbeide med:

Naturvitenskap

Astronomi, biologi, fysikk, geologi og kjemi.

Luftfart

Både sivil- og militær luftfart. Historie, nåtid eller fremtid.

Maritim litteratur

Alt fra selvhjelpsbøker til historiske beretninger.

Teknologi

Selve resultatet av vitenskapen og teknikken.