https://e-opplæring.no

Ditt valg

Om du ikke allerede benytter et LMS-værktøy, eller om du bare ønsker å redusere dine kostnader, tilbyr vi å utvikle en komplett e-læringsplattform spesialtilpasset ditt bruksområde. Etter å ha kartlagt dine behov utvikler vi din unike e-læringsportal, der all funksjonalitet, brukerhåndtering og ulike tilgangsnivåer utvikles iht. dine ønsker. Du velger selv hvor du ønsker løsningen implementert. Nedenfor ser du to mulige valg vi kan tilby:

E-opplæring.no

E-opplæring.no driftes av Kompasskurs AS og er en lisensfri e-læringsløsning for din bedrift. Tjenesten tilbys primært for kursporteføljer utviklet av Kompasskurs AS, men kan også tilpasses til å inkludere eksisterende kursportefølje ved behov. Din unike e-læringsportal legges på et dedikert område, og alt av kurs- og brukerdatabaser opprettes på våre servere.

Egen nettside/server

Ønsker du e-læringsportal inkludert som del av dine egne nettsider kan vi også, i de aller fleste tilfeller, integrere løsningen på dine egne servere. Vi spesialtilpasser da portalens utseende til å fungere som en sømløs forlengelse av din bedrifts digitale profil, og utvikler kode til å fungere sammen med allerede eksisterende tekniske løsninger.

Ingen lisenskostnader

Bestiller du en spesialtilpasset læringplattform av oss, blir dette ditt eie. Det betyr blandt annet at løsningen blir helt lisensfri - uavhengig av antall brukere. Du kan naturligvis selge egne lisenser selv, men vi tar altså kun betalt for selve utviklingen (ønskes løsningen implementert på e-opplæring.no tilkommer et beskjedent årlig vederlag for denne hostingtjenesten).

Valgfri administrasjonstjeneste

Avhengig av omfang, og av hvordan vi utvikler ditt brukergrensesnitt, vil behovet for administrasjon "backend" variere. Der enkelte kunder ønsker en fast avtale for administrasjon og vedlikehold av skript, kurs- og brukerdatabaser, vil det for andre være tilstrekkelig med enkle justeringer/oppdateringer av og til. Omfanget av en evt. administrasjonsavtale bestemmer du helt selv. I mange tilfeller vil administrasjonstjenester som kjøpes på timespris, om/når behovet dukker opp, også kunne være den mest prisgunstige.

Sammen finner vi de beste løsningene for ditt prosjekt.